Beste spelers van StoneKingdom

Ik ben Sam, de Manager van het netwerk StoneKingdom. Ik ben Manager op StoneKingdom sinds begin seizoen 8. Ik ben gevraagd voor deze functie i.v.m mijn vaardigheden om een team te leiden. Echter was dit niet mijn eerste keer als Staff op StoneKingdom. In seizoen 7 heb ik gesolliciteerd voor de functie Chat-Mod oftewel hoe wij het vandaag kennen Jr. Helper. Maar toen had ik niet veel tijd en ben ik iets later gestopt. Maar nu zit ik fulltime bij SKD als Manager en samen met de Owner & Systeem Beheerder besturen wij StoneKingdom.

Op de server regel ik eigenlijk vrijwel alles, ik bestuur het StaffTeam, ik regel wie er in, er uit gaat. Samen met onze Systeem Beheer Loek gaan wij over de ingame gameplay, wij zullen uiteindelijk bepalen wat er gebeurt op de server (Met toestemming van de Owner). Verder zal ik over onze HKM gaan, ik zal spreken met de koningen en of ze echt een plek verdienen op de server als Kingdom, echter ondersteunen de Admins mij hierin.

Dit was een beetje informatie over mij, als jullie vragen hebben aan mij kunnen jullie me altijd via discord contacteren.

Discord: https://discord.gg/v2nSV37
Forum: https://forum.stonekingdom.nl/
IP: play.stonekingdom.nl

Met vriendelijke groet,
Sam - Monclerr