Beste spelers van StoneKingdom!

Ik ben Shawn, de Eigenaar van het netwerk StoneKingdom! Ten eerste heet ik jullie natuurlijk van harte welkom op mijn server! Ik ga jullie via hier meer uitleg over mij zelf en natuurlijk de complete server proberen te geven!

Laten we natuurlijk beginnen bij het begin!
StoneKingdom is een Netwerk wat ooit is begonnen als InvisableKingdom, na +- 1,5 jaar ben ik hiermee gestopt wegens prive redenen. Maar ondanks ik was gestopt had ik altijd nog passie bij het hebben van een Minecraft Server.

Daarom ben ik kort na InvisableKingdom het netwerk StoneKingdom begonnen! En kijk waar we nu zijn! We zitten momenteel al in Seizoen 9! En natuurlijk gaan wij nog voor veel veel meer seizoenen!

Je kan StoneKingdom via verschillende manieren bereiken! Namelijk doormiddel van de server natuurlijk! Maar ook via ons Forum en onze Discord! Ik zou hieronder even onze linkes plaatsen!

Discord: https://discord.gg/v2nSV37
Forum: https://forum.stonekingdom.nl/
IP: play.stonekingdom.nl

Ook hebben wij een Dynmap! Deze kan je bekijken via onze Home pagina! (Of hier!)
Nou dit was het dan wel een beetje! Ik wens je natuurlijk een hele fijne tijd op mijn Netwerk!
Als je vragen hebt of tegen dingen aanloopt dan kan je me altijd een PM sturen via het Forum of Discord! Maar je kan natuurlijk ook mijn Staff-Team contacten via onze Discord Server!

Met vriendelijke groet,
Shawn - InvisableGames